Programleírás

A Modern Mintaüzem Program I. – mikro-, kis- és középvállalkozások üzletviteli folyamatainak megújítása, valamint a digitális és automatizációs fejlesztések élénkítése című, GINOP-1.1.3-16-2017-00001 kódszámú kiemelt projektet az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (mint konzorciumvezető) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (mint konzorciumtag) részvételével létrejött konzorcium koordinálja és valósítja meg.

A projekt célja a magyarországi konvergencia régiókban működő mikro-, kis- és középvállalkozások szervezeti megújulásának és technológiaváltásának elősegítése és támogatása, ezen keresztül a versenyképesség javítása, a vállalkozói környezet és kultúra fejlesztése olyan összehangolt beavatkozásokkal, amelyekkel elérhető a piachoz való magas fokú alkalmazkodás. 

A projekt tervezett időtartama: 2019. december 16. – 2023. március 31. 

A Projekt számos tudásalapú, fejlesztő szolgáltatással segíti a kkv-kat, így a következőkkel:

  • Szervezeti diagnosztikával és az arra épülő fejlesztési tervek kialakításával 
  • Egyedi konzultációval és tanácsadással
  • Mintagyárak, mintaüzemek és mintaműhelyek látogatásának lehetőségével, és az azokhoz kapcsolódó műhelymunkák lebonyolításával
  • A Modern Gyárak Éjszakája rendezvény megszervezésével
  • Tematikus rendezvényekkel, szakmai konferenciák szervezésével, az ezeken történő megjelenés, részvétel lehetőségével
  • Szakmai képzésekkel, tréningekkel tudásátadás céljából
  • Kkv-kat támogató online tartalmak kialakításával, terjesztésével

A pontszerzés folyamatának útmutatója
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.